Nunta inseamna emotii, oaspeti, un local splendid, multi oameni, muzica, dans, tort, cadouri – aceste clipe trebuie prinse in miscare, dinamic, ca atunci cand vei rasfoi albumul printat sau electronic sa va bucure atat pe voi, cat si pe cei dragi. Noi, eventfotovideo.ro, oferim aceste servicii calitative de care are nevoie un eveniment extrem de important cum este nunta.
Doua inimi isi leaga soarta. Cand esti alaturi de mirele tau sau mireasa ta, emotiile voastre sunt la cel mai inalt grad; ai putea sa culegi si stele in acest moment, doar daca ai avea unde le pastra. Si pentru ca aceste momente de bun augur sa ramana vii, dinamice si pline de emotii fara termen de valabilitate, suntem noi, cei de la EventFotoVideo.ro cu fotograf nunta Constanta, foto-video nunta, cameraman nunta.
Vrem sa va simtiti bine si sa radiati din toata fericirea pe care ati adunat-o in voi. Prezenta noastra nici nu o veti simti. Noi vom prinde cele mai dinamice momente, cele mai splendide clipe care vor ramane pentru o viata intreaga clipele oprite din timpul care mereu ne depaseste.
Deseori, munca fotografului incepe dupa ziua nuntii, pentru ca atunci incepe montarea videoclipului, editarea fotografiilor. Imaginile vor fi editate extrem de atent, iar videoclipul montat multa precizie.